-The fox, The crow and The cookie

Dagen var lyckad

Såg en bra och intressant, tysk film på förmiddagen (Die welle). Pyssel(y), såg Pontus och Johans film , var på den mycket underhållande ungkarls auktionen, Simba bjöd på kärleks mums, var på gitarrlektion och just nu skickar en mycket trevlig pojk ett mycket efterlängtat album till mig! "It's All Crazy! It's All False! It's All a Dream! It's Alright" av MeWithoutYou.


-Where I end and you begin

Igår hade jag två redovisningar. Först var det en musikanalys. Den gick som förväntat, ok. Sen var det en Spanska redovisning som faktiskt inte gick skit dåligt(Y)!

Nu är iallafall stressen över. Två kulturdagar till, 1:a maj och helgen ligger framför. Idag var jag på kulturdagarnas invigning och det var tal, dans, sång, drama(?) och musik. Schillerska stämning fosho.


-Play that funky musik 25-04-09Bilden tillägnad några som inte trodde på mig... >.< http://www.roligaprylar.se/Magiska-Bonor.html

Igår var nice. Repade med bandet och det började kanske inte så bra :/ men vi började iallafall skriva lite på en låt så förhoppningsvis blir det inte bara covers framöver. Sedan var jag på en spelning med ett soulband. Svängigt (y)


-Söndag 19-04-09

Igår var nice! Det var ett tag sen jag släppte loss och dansa hahah ^^

Idag träffade jag min pappa igen som varit i Domenicanska tre veckor. Han hade köpt med ...kommerinteihågvaddetheter >.< cocosgodis typ, som inte fins här. Så himlagott! Hahaha och kepsar också till oss, lol xD Han gör alltid det. 

As najs att jag har en "studiedag for unknown reason" imorn igen :D Jag gillar schillerska ibland..
 

(Den är ett spöke)

-Tillbaka till skolan 14-04-09

Oh, what am I to think

of what the writing of a thousand lifetimes

could not explain

if all the forest trees were pens and all the oceans ink? -Mewihoutyou-Påsk 08-04-09

Lov, jessica, Suss, eleni, Beck, Beck, Beck.RSS 2.0