-En Jag Och En Irriterad Katt :D 09-02-24


-Tie Me Up, Untie me! 09-02-22

Idag hade jag verkligen inga planer. Vad gör Malin då? Städade, köpte pizza, såg på film om paris och helena, fota snön och annat random. Sen var dagen slut. :)

Hahah! jag skrev en sång. :D Fast egentligen inte. Jag spelade lite på gitaren och så sjöng jag något som jag skrev för länge sen xD Den var dock inte så seriös.

Och så kan man ju rita utan att titta på papret. Då blir emh.. föremålet som man ritar något skumt. Men det är ju lite skoj, eller inte. Jag skulle rita en människa som spelade gitar men huvet blev lite stort och gitaren hamnade lite högt upp... så det blev en fiol. Jag fattar INTE var stråken kom ifrån men... den passade ju bra in. :)Go' natt.

-Musik 09-02-21

Ser fram emot Indierockbandet MewithoutYous fjärde album,"It's All Crazy! It's All False! It's All A Dream! It's Alright", som är i princip färdigt och släpps snart.

oj, det släpps i maj ser jag nu. Det var vist inte så snart xD-Fotolektion 09-02-19

På fotolektionen pratade vi betyg och så fick jag tillbaka mina analoga foton från förra terminen. Hon tyckte att jag ska satsa på högsta betyg även om jag inte är riktigt där än. Det käns bra :) nästa upgift blir "en dag i mitt liv". Jag är inte så bra på att ta spontana bilder, som är lite idén med upgiften, så man får ju se hur det går.

(bilder från i höstas)

-Header 09-02-18

Jag har fixat en lite finare header nu. Eller ja... lite mer personlig iallafall. ;)

Imorgon... idag har jag aktuelltredovisning i spanska och så ska jag spela upp en pjäs på svenskan. Båda dessa uppgifter är dåligt förberedda, jag är bara så opepp! -.- Jag vill inte sova...


-Blogg

Ja, det här är min blogg då. Det kommer förmodligen faila eftersom att jag inte vet vad jag ska skriva om. jag har inte så mycket intressant att berätta men förutom massa random uppdatering om mitt liv så ska jag iallafall försöka lägga upp lite av mina teckningar, foton och dikter. Haha vi får se hur det blir med det...


RSS 2.0