-Vår

Det här är bilderna från mitt sista fotoproject "vår". Jag tog inte med alla bilder här men det är iallafall dem jag tyckte om bäst. En del ser inte så bra i så litet format :P aja,  Konstruktiv kritik? :DDe första skotten på buskarna ^^


Den här bilden var inte med i projektet men Jag tycker om den :P
lol, denna bilden var inte med men ändå. drakmannen<3

-For reasons unknown

Jag borde plugga men jag orkar inte. Har en svenska sak som jag tänkte skriva för tre dagar sen. Men jag har bytt rum nu i helgen och målat det grått. Det blev inte så jätte fint :( Ser nästan blått ut.  Nu sitter jag här och dricker julglögg från gällivare. Spelade upp en låt i musiken idag :/ Det blev inge bra alls...

-Tråkigt

Jag sitter i fotosalen och bränner en skiva med alla mina bilder. Vi har redan slutat men det tar så himla lång tid och så kan man ju inte direkt avbryta mitt i -.-' jag har otroligt tråkig. Jag är iallafall snart klar med hela skiten!

-Cattail Down

Äckel dag

Min mobil är trasig. Min väska är borta. Fast kanske inte. Den är inte här i alla fall så jag har inte mitt busskort, nyckel, skåpnyckel, pengar. I morse gick jag sist hemifrån så jag gick ut bakvägen, genom trädgården, och lämnde bakdörren olåst. 

På väg till skolan och nationella, matteprovet, kom jag på att  "Just det, eftersom att jag inte har min vanliga väska har jag glömt att ta med mig penna och sudd" Tänkte "aja, jag kan ju låna av någon annan." Sen när jag var vid drottningtorget kom jag på att jag glömt ta med min miniräknare! Och folk har inte särskillt ofta en miniräknare över när de ska skriva ett matte prov >.< Men jag viste att jag skulle komma lite tidigare och hoppades på att hitta någon trevlig 2:a eller nått att låna av.

När jag kom fram kvart över åtta och kollde upp vilket klassrum jag skulle vara i såg jag att vi började klockan åtta! yesss... Det var pinsamt att komma sent och inte ha varken penna eller sudd.

Efteråt fick jag höra att de hade sagt klockan halv nio från början men sedan skickat ett mail till vår pingpong om ändringen. (lol!) Om man inte går in och läser på pingpong varje dag får man skylla sig själv tycker våra lärare. Jag har varit inne där två gånger på två terminer och nu funkar inte äns lösenordet.

På spanska lektionen, som redan börjat när jag kom dit, satt typ tre tjejer och läraren. "kom in, kom in." Säger hon. "Ta en lapp vi pratar på spanska jaaa." Jag tänkte att hon hittade på upgiften för att ingen dök upp efter matteprovet.  Jag tog upp en lapp med ett ämne jag ska prata om. Sport. Ja, ni vet ju hur insatt jag är och hur bra jag är på att prata spanska helt random utan förberedelse. Så... Det gick ju bra. Hon skrabblar ner nått på pappret och lite senare fattade jag att det var muntliga spanska nationellaprovet vi höll på med. yes...

Jag kom hem och ingen var hemma så jag gick upp på baksidan... Då var bakdörren låst igen! 
suck..

RSS 2.0