-Just another summerday


Jag tog fel buss (igen) så jag fick promenera hem. Då roar jag mig med att ta subbiga egopics. Den snygga hatten (som man ser så bra på den här bilden) hitta jag idag på hm! Eleni hjälpte mig hitta en klänning till bröllopet också. Så.. nu har jag det gjort :)
Är barnvakt ikväll. Jag och Laura har haft tebjudning. Det var trevligt tills det inte var så trevligt längre. Barn.
-Sommar dåva


Här är lite bilder från i onsdags. Tråkigt att det blir så små bilder med mobilkameran :/ Min outfit bild.. hahah. jaja, har äntligen tvättat de där skorna som blev "lite" smutsiga efter studenten. Goa tjejer och go fika hahah jag var den enda som bada lol, jag som brukar vara badkrukan?


I torsdags hängde jag på kalimera, sejdeln och rio rio. Det var en bra kväll men tråkigt att jag var tvungen att åka hem så tidigt, precis innan de vi kände skulle upp i dj båset. Min sista vagn gick nämligen strax efter ett..

Idag har jag Slöat med stort S. Mitt "dagens mission" var att jag hängde med mamma och hyrde film hahah (y)

Det har verkligen pendlat mellan depp och pepp den senaste tiden. Men sommaren har börjat bra och oavsett vad som händer framöver så kommer jag försöka göra det bästa av den. Jag ska ta vara på fina människor, fin stad, fint väder och framförallt på vännerna man kan lita på.

kärlek typ, hejs!

RSS 2.0