-Sommar dåva


Här är lite bilder från i onsdags. Tråkigt att det blir så små bilder med mobilkameran :/ Min outfit bild.. hahah. jaja, har äntligen tvättat de där skorna som blev "lite" smutsiga efter studenten. Goa tjejer och go fika hahah jag var den enda som bada lol, jag som brukar vara badkrukan?


I torsdags hängde jag på kalimera, sejdeln och rio rio. Det var en bra kväll men tråkigt att jag var tvungen att åka hem så tidigt, precis innan de vi kände skulle upp i dj båset. Min sista vagn gick nämligen strax efter ett..

Idag har jag Slöat med stort S. Mitt "dagens mission" var att jag hängde med mamma och hyrde film hahah (y)

Det har verkligen pendlat mellan depp och pepp den senaste tiden. Men sommaren har börjat bra och oavsett vad som händer framöver så kommer jag försöka göra det bästa av den. Jag ska ta vara på fina människor, fin stad, fint väder och framförallt på vännerna man kan lita på.

kärlek typ, hejs!

Kommentarer
Postat av: eleni

Jag ska hänga mer i lägenheten nu, så feel fre(e?) att joina! Ta en ölrunda någon kväll? Fast obs, en vardag då, för då börjar jag fem och hinner bli lite mindre bakis än sist hahahah

2011-07-02 @ 19:41:27
URL: http://elenination.blogg.se/
Postat av: Jessica

Haha gött med uppdatering!Gillar din attityd! haha (känner mig som en mamma som kommenterar en fb status..ska sluta vara så äcklig haha xD) Nemen enjoy the summer! Har ju spenderat hela året med att längta till sommaren så då ska man njuta av den medan man kan :Drootting for you, from the otha' side! (lol där failade min engelska)

2011-07-08 @ 04:10:15

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0