-Awesome...??!


Jag tog typ en jacka som jag inte använt på länge och så hittade jag den här markeringspennan i fickan. Undrat vart den tagit vägen! Det är jobbigt att plugga om man inte kan stryka under och så. Och den var nestan helt ny när den försvann. Så jag är as glad att den kommit fram igen! <3<3 Femton spänn liksom! den investeringen gör man inte två gånger!!!
Mobilen var också där.
I'M BACK BABY WOOAAHH!-Chaudes de l'automne


Tjaaa. Någon gång ibland borde man kunna få ner nått tänker jag. Skriver nästan ingenting längre. Brukade skriva jämt förr. Fast det blev ju mest för egna ögon då.

Ja är rätt seg idag så jag har inte fått nått gjort. Hade iallafall en bra dag-och-kväll igår. Såg film med min fina. och satte nästan i mig en hel chips påse själv. Charmant. Spirited away blev det. Den var sådär fin som jag minns den.

Visst börjar det bli mörkt om dagarna? Är det ljust mellan elva och trvå typ?? Jag fryser iallafall inte. Köper vantar, tänder värmeljus, värmer mjölk i förebyggande syfte.

Denna månadens litteraturlista har varit rätt flippad. Om man räknar bort "läroböcker" har jag romanerna: Candide, Familien H***, Thérèse Raquin, The Waste Land, Processen, De sammanflätade ödenas slott + dramerna: Medea, Macbeth, Faidra, Fröken Julie, I väntan på Godot + urvalda kapitel ur fetisarna: (Homeros) Iliaden, (Dantes) Den gudomliga komedin och Don Quijote. Jag ligger nästan i fas ändå! Ryktet går dock om att tentan blir äckligt tung..

Tudiluu tudilaa XOXO and so

blixt i smutsig spegel bild innan man ger sig av
(y)RSS 2.0