Söndag (kreativ rubrik, I knooow)


Tjeeena tjena

Jag såg klart serien äkta människor igårkväll med Mathias. Det är en bra serie men nästan mäst spännande i de tidiga avsnitten. Lite utav en besvikelse frmåt slutet tyvärr. Nu ska jag ta igen på: game of thrones, vad heter den.. 28 grader i februari? och top model sverige tänkte jag. Så man inte blir sysslolös liksom (y)


Det har varit en bra morgon idag, hurtig skogspromenad med mathias, kaffe, salta kex och skriva på tenta. Mobilen är trasig så jag lever utan telefon sen en tid tillbaka då, orkar inte fixa nått egentligen men jag jobbar på det. typ. Hade varit kul med skor.. Visst är dessa par från scorett himmmla frächa?? hahah någon dag har man kanske ekonomi att ta itu med garderob. Och telefon. Och allt det där andra ;)
Fridens,
Malin

Torsdagposer jag är då hahah jaja.. Jag fick säljjobbet änna(y) Igår var jag på utbildning tio till fyra och idag har jag suttit och läst säljmallen/manuset högt för mig själv. Första försöket ikäll! Får se hur mycket jag gör bort mig nu.. Jag skickar in en tenta på söndag så den måste jag verkligen ta tag i imorn :/ Förhoppningsvis är den inte så tung så jag får lite helg. Hoppas hoppas

Fridens,
Malin

Jobbtankar


I onsdags fick jag ett ryck och skickade iväg ett gäng jobbansökningar. Kan bli så att jag inte pluggar nästa termin och det kan vara bra att få in en fot någonstans tänker jag. Men jag var inte beredd på att bli uppringd direkt och få komma på intervju. Blev lite skrämd först men gick på intervjun igår och det kändes väldigt bra.  Det var ett telefonsäljarjobb så det är ju nått helt nytt för mig.. men, nyttigt att prova tror jag.. På måndag vet jag mer.

Bloggdesignen


Tjaa! Ville bara tacka eleni för den nya bloggdesignen, ser riktigt frächt ut nu ju! Tråkigt bara att min webbläsare (?) är så seeg att jag fortfarande inte kan se det. Ser precis ut som innan för mig :P fast jag kikade på mobilen idag och blev glatt överaskad ^^

Schlager


Tack för gästbloggandet hahah jag känner kärleken strömma inom mig, vilket mirakel! ;)


Med mig är det braaa förutom att jag är äckligt förkyld.. blir så trött på det

Hade en kul kväll igår, först var jag hos lisa och såg på melodifestivalfinalen. Mathias och Elinor var med m.fl. Sen flummades det runt på stan. Hamnade tillslut på Bee bar och hängde med Mathias vänner, himla trevligt! Sen gick vi vidare till Gretas och dansade loss x) schlager var det som gällde på dansgolvet, euforia var femta låt. 

Idag har jag och Mathias hängt på stan. Han hittade mycket vårigt och fint men jag är fortfarande lite avvaktande. Har i alla fall införskaffar ett par ljusa tights och galet söta skor. Lite farligt med ljusa tights men dem är inte kritvita så förhoppningsvis blir det inte "marshmalloweffekten" :P Just nu känns det viktigt att hitta jeans. Rätt ljusa eller otvättade mörkblå??Nu skall jag skicka in en tenta och imorgon är det meningen att vi ska vi skicka in ämnesbeskrivning för b-uppsatsen. Vet inte vad jag vill :/ såå mitt huvud kommer sprängas av funderingar imorn.


Ett kärlekens mirakel!

Hej, detta är ett intiativ och en akt av kärlek! Kärlek är något som ska blomstra i oss alla!! Därför sträcker vi ut oss till er alla, från oss alla, en riktig god dag.
With love!
Get rich or die young!!
**OUT!

Plugg och dagdrömmeri


Tja då blir det nått slags inlägg här då. Hakar på jessica och säger nått om husdjur som jag tänkt på! Jag har typ tänkt senare år (sen jag tröttnat på katten typ) att jag aldrig komme skaffa husdjur. Men så har jag tänkt igen att OM man ska ha husdjur ska det ju inte vara en hund. Hundar är så sorgliga på något sätt, nästan patetiskt tillgivna? :o Hade inte klarat av det.. Kaniner och hamstrar är fina men dem har ingen personlighet. Det måste altså bli en katt. De sköter sig själva och mår rätt bra även om dem inte översköljs med kärlek och bekräftelse. Och om jag skaffar katt själv ska det vara en fin katt typ Russian Blue!Alltid tyckt att gråa/blåa katter är fina och sånna här "ryssar" är extra fina, blanka och eleganta typ :D Sen har jag nog fantiserat lite skevt om framtiden på sistone. Sen när jag blir rik.. ska jag till exempel ha en vit villa (altervativt herrgård/mansion) med brutet tak, stora fönster och balkong i smidesjärn. Och förståss blågrå knutar för att matcha min rysska katt ;)

Den här veckan ska jag försöka plugga hårt. Har läst rätt mycket i helgen.. Igår satt jag med Mathias och ett par vänner på Bulten (café/läslokal på chalmers) till.. tio? elva? Och idag lånade en avhandling om Edith Södergran. Rätt intressat men läsningen går ju aldrig sådär effektivt som den skulle behöva göra. Vi satt i alla fall till sex typ. Tänkte läsa när jag kom hem också men tog det lugnt istället. Varm choklad + cruisa runt på hemsidor efter den perfekta vårjackan x) alternativt lång blazer. Vill ha något ljust.. typ cream/ljusljusbeige (y)

Igårkväll såg jag och Mathias Horrible bosses, en komedi om tre snubbar som vill ha ihjäl sina chefer. Den var rolig och ja.. rätt vrickad x) Men en annan komedi som ni SKA se är The other guys. Bra skådespel och ett gäng klockrena repliker! :)

"Aim for them bushes",
Malin


RSS 2.0