Plugg och dagdrömmeri


Tja då blir det nått slags inlägg här då. Hakar på jessica och säger nått om husdjur som jag tänkt på! Jag har typ tänkt senare år (sen jag tröttnat på katten typ) att jag aldrig komme skaffa husdjur. Men så har jag tänkt igen att OM man ska ha husdjur ska det ju inte vara en hund. Hundar är så sorgliga på något sätt, nästan patetiskt tillgivna? :o Hade inte klarat av det.. Kaniner och hamstrar är fina men dem har ingen personlighet. Det måste altså bli en katt. De sköter sig själva och mår rätt bra även om dem inte översköljs med kärlek och bekräftelse. Och om jag skaffar katt själv ska det vara en fin katt typ Russian Blue!Alltid tyckt att gråa/blåa katter är fina och sånna här "ryssar" är extra fina, blanka och eleganta typ :D Sen har jag nog fantiserat lite skevt om framtiden på sistone. Sen när jag blir rik.. ska jag till exempel ha en vit villa (altervativt herrgård/mansion) med brutet tak, stora fönster och balkong i smidesjärn. Och förståss blågrå knutar för att matcha min rysska katt ;)

Den här veckan ska jag försöka plugga hårt. Har läst rätt mycket i helgen.. Igår satt jag med Mathias och ett par vänner på Bulten (café/läslokal på chalmers) till.. tio? elva? Och idag lånade en avhandling om Edith Södergran. Rätt intressat men läsningen går ju aldrig sådär effektivt som den skulle behöva göra. Vi satt i alla fall till sex typ. Tänkte läsa när jag kom hem också men tog det lugnt istället. Varm choklad + cruisa runt på hemsidor efter den perfekta vårjackan x) alternativt lång blazer. Vill ha något ljust.. typ cream/ljusljusbeige (y)

Igårkväll såg jag och Mathias Horrible bosses, en komedi om tre snubbar som vill ha ihjäl sina chefer. Den var rolig och ja.. rätt vrickad x) Men en annan komedi som ni SKA se är The other guys. Bra skådespel och ett gäng klockrena repliker! :)

"Aim for them bushes",
Malin

Trackback
RSS 2.0