ännu mer Barcelona...

 
Min spanienfrukost bestående av gazpacho (på tetrapack!), wasa knäckebröd med philadelphia och salami samt soyajuice (100% vegetarisk haha).
 
Måndag och shopping. Blev bland annat en halsduk och väska från zara som ju är mycket billigare i spanien än i resten av europa.
 
katedral :) grabbarna i förgrunden plockar ihop efter en marknad.
 
Tisdag och flygplatsfrukost
 
Barcelonas flygplats El Prat är jättefin! De har en innegård där jag glassade i solen i väntan på försenat flyg.. annat än berlins sunkiga flygplats i tegel. Tänkte ta kort där för att jämföra men vågade inte pga en kvinna som stirra på mig på ett obehagligt sätt när jag tog upp kameran. Sedan försökte hon prata tyska med mig. Hon och hennes man typ gissade vart jag kom ifrån tror jag. Jag ba "I dont understand, I'm from sweden". Då tittade de på varandra och skaka på huvudet..
 
En annan obehaglig incident på tegels flygplats var när jag väntade på flyget till Barcelona och råkade gå på herranas.. otydligt skyltat!! Som tur är var ingen på pisoarerna men det kom in en man när jag tvättade händerna som blev förvirrad av att jag var där "blablabla frau blabla.." (någonting om kvinna)
 
En annan obehaglig incident på tegels flygplats... var när min väska inte dök upp på rullbandet. Alla andra från mitt flyg hade plockat sina väskor och gått iväg, mitt kom inte och bandet stannade. Pratade med en väktare men det var svårt att förklara för jag vet inte vad rullband heter på engelska och jag hade lock för öronen efter flyget så jag hörde nästan bara min egen röst. "this is nooot good" sa han och skickade vidare mig vidare till lost and found disken. Kvinnan där ville ha mig "bagage ticket" som jag inte fatta vad det var. Hon: "why don't you have it, it's important!" och "this is nooot good". Men när hon förstod att jag skulle vidare till spanien förklarede hon att jag inte behövde hämta ut något bagage än. Det där funkar ju automatiskt när man byter plan, vilket jag inte haft en tanke på!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hahahahahah herregud det blir alltid jobbiga situationer när man ska resa! Speciellt när man reser själv! Aja vad bra att allting löste sig iallafall.
Men shit blir värsta sugen på att åka till Barcelona nu!

Svar: hahah ja det är lite klurigt att resa ju!!
malin

2012-11-11 @ 10:21:35

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0