Halloween

Hej! Idag är jag lite nervös för jag ska vikariera i klass två imorgon.. Jag har varit mycket på skolan det senaste och känner troligtvis de flesta barnen i den klassen men det är ju en helt ny grej för mig att hålla i lektioner! Jaja det ska gå bra... Den här veckan, tisdag till fredag, har jag varit i London med familjen. Cilla har sin praktik i London och kommer bo där till jul så vi åkte ner för att hälsa på henne. Mamma och Dick är fortfarande kvar, de skulle bo hos vänner utanför stan ett par dagar. (förklaring till varför jag har tvåan imorn) Bilder från London kommer snart upp, jag ska bara kompletera med kort på mina fynd hahah :P
 
I lördags var jag och mathias på halloweenfest hos meli. Det var en kul fest och hon hade pyntat lägenheten så fint!! Döskallar, spindelnät, pumpor och shit. Min och mathias story är att vi blivit knivhuggna på vägen till festen (därför vi ser så nöjda ut hehe). Mathias har ett stort sår i pannan också det ser man tyvärr inte så bra på den här bilden. Tycker såren ser rätt bra ut ändå :) Och så är jag som synes utklädd till 20tals brud. Jag har ju så mycket fantasi då.. (y)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Såren blev sjukt snygga! Snyggt med 20-tal! Hehe. Hörde om Melikas pynt. Sa till henne att hon får göra det nästa år med! When I'm home haha.

Svar: tack!! haha ja hon får ta och spara pyntet!!
malin

2012-11-07 @ 15:05:32

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0