vardag

Hej vänner! tänkte slänga upp nått inlägg här dåva, all about mal ofc!! haha, ja... det rullar i alla fall på med vardag nu. Idag har jag pluggat ganska effektivt. Räknar, pluggar glosor, läser engelska texter (läshastigheten håller inte riktigt måttet än!) Har även fått tvättat en del och promenerat. Så, bra dag helt enkelt x) låter kanske inte så kul men det är skönt när jag får sånt här gjort, ska jobba ett par dagar mot slutet av veckan och då brukar det inte bli så mycket räkna. En go helg har passerat med fest hos jessica som höjdpunkt! Kul att hon drog ihop alla innan flytten, kommer bli saknad den där ;) Har även blivit lite bouldring på klätterlabbet och trevlig filmkväll med mathias och klasskamrater till honom. Carnage vågar jag rekomendera, det händer inte så mycket men den är lagon skruvad + riktigt underhållande dialog.
 
Jag har förresten fått lite inspo till att måla det senaste! Kul men frustrerande hahah, det tar väl ett tag innan färgerna gör som man vill... kommer jag ha tålamod till det?? Målar med akvarell och blyerts nu, men det kanske blir lite akryl snart. Har ju dukar som stått och väntat sen studenten!
 
frid,
malin
 
 
 
 
 

Gotham, take control... take control of your city.


Tja! slänger in ett snabbt inlägg :) Det är toppen med mig, jag har haft en härlig helg nu med min finis (vi fyller ett år!!) Såg nya batmanfilmen, vilken definitivt levde upp till förväntningarna, i fredags. Igår anordnade volvo en heldagsfestival på trädgårdsföreningen (för att promota sin nya lastbil haha?) så vi åkte in på kvällen och såg teddybears, adrian lux samt rebecca & fiona. Det var riktigt kul att gå på spelning igen, det händer inte för ofta nu för tiden asså.. Men sen har man tydligen inte det pumpet i sig som jag hade för ett par (?) somrar sedan då man kunde stå och dansa till fyra på morgonen x) Efter spelningarna var det välbehövd pizza och öl på chez.
 
 

RSS 2.0