tusen båtar på väg härifrån

 
 
Fick en impuls att gå ut och fota nyss men jag hann inte utanför grinden innan batteriet slocknade. Men det här blev i alla fall bästa bilden på länge! Nu ska jag off till dansen. Ballet idag.
 
 
 
 

mars

 
Hej nu är det mars, solen tittar in och jag har åkt på en redig förkylning. Och inte för att jag vår-kastat-av-mig alla kläder, nej jag går med vinterjacka, kängor och halsduk. duktig* Ja. Igår kväll var vi på dansföreställning på balett akademien. Det var musikallinjens treor som framträdde, så duktiga! Sånt här inspirerar mig :) och det här är andra gången på inte så länge som jag och mathias "snubblar över" ett par biljetter som blivit över. (sist var det på operan). Tur har man ibland. Ikväll ska det bli mysigt med riktig tjejkväll hos meli "host"melodifestivalsfinal..! x)
 
detta hade jag på mig igår (så nöjd med min vippiga "sammetaktiga" kjol) Förr fick jag nästan lite dåligt samvete av att köpa svarta saker hahah. Tyckte det var så tråkigt. Men inte nu, är väldigt inne i svart. Svart på svart på svart.. ^^
 
ok jag ser depprimerad ut kanske men detta var den minst "tokiga" bilden jag lyckades ta som inkluderade ansiktet (y)
 
dokumenterat: första glaset på en uteservering. Linnéterassen i.. februari?
 

RSS 2.0