dance until we drop drop..

 
I lördags blev det en riktigt trevlig kväll :) Vi gick på förfest med klasskamrater, korridorsfest och tog en sväng om på HG. Men ikväll är det plugg som gäller. Har så svårt att komma igång med läsandet.. Vi får ut hemtentan imorn så det är god till att fylla ut lite kunskapsluckor och det känns som att det finns oändligt många sådana nu, på den här "introkursen".. Den är så sjukt bred!!
 
Lördagens outfit :) mathias har tagit bilden
 
 
 
 

Linköping

 
Ja då har man varit Linköpingsbo i fyra veckor. Två intensiva veckor med nollning, invigningsritualer, tävlingar, stadsvandring med uppdrag, gückel, läger, hemmafest, oktoberfest, ful- och finsittning. Det var rätt förvirrande  i början, jag snurrade vilse lite med jämna mellanrum. Har till och med hunnit med att vara hemlös då jag tappade bort min hemnyckel (y). Bättre har det kanske gått de senaste veckorna. Missförstå mig rätt, nollningen var skitskoj! Men nu har jag kommit in i pluggen (nja någorlunda), börjat cykla till skolan (oftast), hittar på campus (förstår numera att det kan ta en kvart från en sal A-huset till en sal i G-huset), vet vart jag ska köpa mitt kaffe (baljan<3). Jag har börat komma in i det här livet helt enkelt. Dessutom har ju min fantastiska karl flyttat upp!! Så nu är det riktigt mycket trevligare att komma hem :D <3
 
 
Liten del av Campus Valla! De röda är I-huset och D-huset psykologer har mycket föreläsningar för vår institution ligger där..? Till höger har vi campushallen, träningsanläggning.. har inte kommit igång med nått sånt än x)
 
Min nya vän, vi ska nog komma överens snart..!
 
Dessa finisar hade jag på finsittningen!
 

RSS 2.0