Linköping

 
Ja då har man varit Linköpingsbo i fyra veckor. Två intensiva veckor med nollning, invigningsritualer, tävlingar, stadsvandring med uppdrag, gückel, läger, hemmafest, oktoberfest, ful- och finsittning. Det var rätt förvirrande  i början, jag snurrade vilse lite med jämna mellanrum. Har till och med hunnit med att vara hemlös då jag tappade bort min hemnyckel (y). Bättre har det kanske gått de senaste veckorna. Missförstå mig rätt, nollningen var skitskoj! Men nu har jag kommit in i pluggen (nja någorlunda), börjat cykla till skolan (oftast), hittar på campus (förstår numera att det kan ta en kvart från en sal A-huset till en sal i G-huset), vet vart jag ska köpa mitt kaffe (baljan<3). Jag har börat komma in i det här livet helt enkelt. Dessutom har ju min fantastiska karl flyttat upp!! Så nu är det riktigt mycket trevligare att komma hem :D <3
 
 
Liten del av Campus Valla! De röda är I-huset och D-huset psykologer har mycket föreläsningar för vår institution ligger där..? Till höger har vi campushallen, träningsanläggning.. har inte kommit igång med nått sånt än x)
 
Min nya vän, vi ska nog komma överens snart..!
 
Dessa finisar hade jag på finsittningen!
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Dreglar över skorna dina! Oj oj har du köpt en ny dator? Shit! Men va bra att du kommit in i studentlivet och att det går bra ;)

Svar: tack jessi! Jo det är min nya dator (y) vi är fortfarande inte riktigt överens men fan vad fin den är... haha!
malin

2013-09-14 @ 11:47:12

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0