now don't go wasting my precious time

 
Så nöjd med ny primer! Använder inte så täckande foundation men den sitter i alla fall på ordentlig med denna under. Och så på med rosa skugga, platådojjor, ut i vårkvällen, sjunga med till wannabe och svänga runt till Vengaboys ^^. 
 
Smashbox - photo finish foundation primer, Maybelline - Color Tattoo 24 HR.
 
Outfit för nittiotals temafest.
 
 
 

Mars som blir April

 
Och så har man dragit på sig en redig försylning lagom till solen börjar titta fram! Men det blir bara finare och finare nu och jag ser verkligen fram emot sommaren. Min kära telefon fick jag hem från verkstaden där den varit ett antal veckor... mejlade dem när jag tyckte att det tagit väl lång tid och fick då veta att de väntade på att jag skulle skicka in en grej först. Hahah bra kommunikation där! Inte lätt att veta när man ingenting får veta..?
 
Vistelsen i Göteborg i förra helgen vart rätt intensiv med både fint bröllop och spårad födelsedagsfest. Men skönt var det att kunna koppla bort skolan några dagar.
 
Nu är det lugna veckan för min del med kurering av förkylning och skrivande på grupparbetet om förskolepedagogik + Vykotskijs idéer. Den här snubben är en begreppsmaskin asså! Man snurrar lätt bort sig.
 
Slänger upp lite bilder på vårig outfit, hamburgare med fantastisk guacamole som min finis fixat när man kom hem till Linkan och så ett par promenad bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0