Das ist pretty awsome

Några dagar i Berlin var så värt nu mot "slutet av sommaren" för mig. Känns som jag fått energi av att bara göra något spännande och "gött". Första dagen kollade vi in vårt område Penzlauer Berg och det var väldigt fint, europeisk, lugn känsla, trevliga caféer och väldigt prisvärda matställen. På kvällen var det trevligt häng i en stor ljusdekorerad innergård.
 
 
 
 
 
 
 
 
Strövade längs med något slags huvudstråk i stadsdelen Mitte, supervarmt, lite dyrt men ack så nödvändigt stopp på turistcafé, häftiga bygnader här och var.
 
 
 
 
 
Sväng till den lite wacko (?) men härliga (!) statsdelen Kreuzberg en sväng innan regnväder brakade loss. Kvällarna har jag inte några bilder från men.. man ska verkligen upptäcka berlin på natten, allt pepp, skönt folk och märkligt folk men ska tydligen vara mer drag och fler klubbar att välja på under helger, förstås. Höjdpunkter var socialt häng i pingiskällaren i Penzlauer Berg och technoklubben Tresor där det kändes rimligt att runda av när de flesta häller upp morgonkaffet. 
 
 
 
Gick längs berlinburen sista dagen innan vi skulle hem, schyst promenadstråk med häftiga målningar och lite påminnelse om 1900tals historia. På västsidan muren kan man hänga vid kanalen, se Krauzberg kika fram bakom de slokande trädkronorna och fundera då hur det skulle vara att bosätta sig i staden, soft avslut på resan :)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: eleni

Va mysigt ni verkar ha haft det! Håller med om att man nog skulle vilja besöka staden över en helg med, det skulle jag kunna tänka mig till och med hehe :)

2014-08-07 @ 21:54:34

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0